banneri harmaa

Yhteistyömahdollisuudet

Kaikki Uratehtaan palvelut ovat ilmaisia yhteistyökumppaneillemme. Yhteistyötä voidaan toteuttaa monilla eri kanavailla, menetelmillä organisaatiosi toiveiden mukaisesti

Yritysesittely Uratehtaassa

Yritysesittelyssä voit kertoa organisaatiostasi työnantajana, avoimista työpaikoista tai tulevista rekrytointitarpeista sekä keskustella kuulijoiden kanssa heidän osaamisestaan.
Yritysesittelyissä työnantajan osaajatarve ja työnhakijoiden tietotaito kohtaavat. Yritysesittelyt ovat ilmaisia. Yhteydenotot Tiina Keskinen 050 558 6166 tiina.keskinen (at) uratehdas.fi.

Yritysesittelyn etuja ovat:

  • Tavoitat helposti ja nopeasti organisaatiosi osaamistarpeeseen vastaavia työnhakijoita.
  • Voit keskustella potentiaalisten osaajien kanssa henkilökohtaisesti
  • Nopeutat ja helpotat rekrytointiprosessia

Uratehdas somessa

Uratehdas –ryhmä kasvaa päivittäin, noin 2000 henkilön ryhmä koostuu rekrytoinnin ammattilaista, yritysten edustajista, työnhakijoista ja muista aiheesta kiinnostuneista. Liittymällä ryhmään voit verkostoitua helposti ammattitaitoisten osaajien kanssa ja voit markkinoida yrityksesi avoimia työpaikkoja suoraan työnhakijoille. Kuulemme mielellämme vinkkejä työpaikoista, rekrytarpeista, tapahtumista yms. kohderyhmäämme kiinnostavista asioista.

 

 

 

Rekrytointiyhteistyö Tehtaanportin avulla

Lähettämällä työpaikkailmoituksesi Uratehtaalle saat kohdennettua työilmoituksen maksutta juuri oikealle kohderyhmälle. www.uratehdas.fi/tehtaanportti 

Rekrytointiyhteistyön etuja ovat:

  • Nopea ja maksuton palvelu
  • Tavoitat myös hiljaisessa työnhaussa olevat pirkanmaan alueen osaajat
  • Voit kohdistaa hakusi suoraan tietylle kohderyhmälle
  • Voit ilmoittaa myös hiljaisessa haussa olevia työpaikkoja anonyymisti
  • Voit tutustua Uratehtaan projektilaisiin ja heidän osaamiseensa virtuaalisesti ja henkilökohtaisesti

 

 

Tehtaanportti Talenttipankki

Talenttipankista löydät uratehdaslaisten osaamisprofiilit sekä yhteystiedot. LinkedIn-linkistä klikkamalla pääset henkilön LinkedIn -profiiliin. Voit kontaktoida heitä suoraan ja samalla helpottaa rekrytointiprosessiasi. Linkki Talenttipankkiin

 

 

Mikäli sinulla heräsi ajatuksia ja ideoita erilaisista, organisaatiotasi paremmin palvelevista yhteistyömalleista, kerrothan ideasi ja ajatuksesi meille.

Yhteystiedot

Kumppanuuden edut

1 Yritysesittely

Tapaat esittelyn aikana organisaa­tiosta ja työtehtävästä kiinnostununeita työn­hakijoita ja voit keskustella heidän kans­saan yrityksesi rekrytointi­tar­peista.

2 Uratehtaan some-kanavat 

Uratehtaan some-kanavista tavoitat rautaiset ammattilaiset ja timanttiset osaajat. Voit liittyä mukaan ja ilmoittaa vinkeistäsi ja rekrytarpeistasi. 

Uratehdas LinkedIn-ryhmä

Facebook Uratehdas - Piotty ry

Twitter @Uratehdas

3 Tehtaanportista löydät työpaikkoja ja talenttipankin

Tutustu osaamisprofiileihin ja voit ottaa heihin suoraa yhteyttä Talenttipankin kautta. Voit jättää yrityksen edustajana maksuttomasti työpaikkailmoituksesi, jolloin se kohdetuu suoraan pirkanmaalaisille insinööreille, diplomi-insinööreille, ekonomeille ja tradenomeille. Näin tavoitat helposti ja nopeasti kohderyhmäsi ja helpotat näin rekrytointiprosessia! Tehtaanportti osoitteessa www.uratehdas.fi/tehtaanportti

Mikäli etsit osaajia anonyymisti, sinulla on hiljainen haku tai haluat tiedustella osaajataustoja, ota yhteyttä niin räätälöimme juuri tilanteeseesi soveltuvan toimintatavan. Saamme useita hiljaisia hakupyyntöjä ja tiedusteluja kuukausittain ja räätälöimme yhteystyötavat organisaation tarpeen mukaan. Kaikki palvelumme ovat yrityksille maksuttomia.

TE logo vaakaIL logo vaaka rgb