Työttömyyden ja/tai lyhyiden työsuhteiden vaikutukset eläketurvaan -info ke 23.5. klo 14 - 16

Alkaa 23.05. 14:00
Päättyy 23.05. 16:00

Paikka: Uratehdas, Otavalankatu 9A, 2 krs.33100 Tampere

Osumat: 150


Työttömyyden ja/tai lyhyiden työsuhteiden vaikutukset eläketurvaan -info ke 23.5. klo 14 - 16.

​Tiesitkö, että pienenkin työn vastaanottaminen vaikuttaa tulevaan eläkkeeseesi? Tai mitä uusia eläkevaihtoehtoja sinulla on täytettyäsi 61 vuotta.

Tule kuulemaan ajantasaista tietoa viime aikaisista muutoksista eläketurvalainsäädännössä ja miten työttömyys ja/tai työn vastaanottaminen siihen vaikuttaa. Tilaisuudessa voimme pohtia myös yrittäjän eläkeasioita ja ns. kevytyrittäjyyden ja eläkkeen tämän hetkistä tilannetta. Tilaisuudessa on kouluttajana Anne Tamminen työeläkevakuuttaja Elosta. Halutessasi voit myös lähettää oman eläkkeisiin liittyvän kysymyksesi Annelle selvitettäväksi jo etukäteen osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.<mailto:Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.>. Tilaisuudessa käydään läpi vastauksia näihin kysymyksiin joko yleisellä tasolla yhdessä tai henkilökohtaisesti tilaisuuden jälkeen. Myös tilaisuudessa on mahdollista esittää kysymyksiä. Asiaan virittäytymiseksi voit myös käydä etukäteen tutustumassa omaan tulevaan eläketurvaennusteeseesi osoitteessa: www.tyoelake.fi<http://www.tyoelake.fi>

​Kouluttajamme Anne Tamminen toimii Elon yhteyspäällikkönä ja hänellä on ymmärrys myös vapaaehtoisesta eläkevakuuttamisesta sekä yrittäjän henkilövakuuttamisesta.

Ilmoittaudu mukaan tilaisuuteen tästä viimeistään 22.5.