Ehjin nahoin työttömyydestä - Miten muutos vaikuttaa minuun

Alkaa 17.04. 09:00
Päättyy 17.04. 13:00

Paikka: Uratehdas, Otavalankatu 9A, 2 krs.33100 Tampere

Osumat: 451


Ehjin nahoin työttömyydestä - miten muutos vaikuttaa minuun

Olet oman elämäsi paras asiantuntija. Koulutuksessa tätä vahvistava näkökulma syntyy jokaisen oman oivalluksen kautta. Osallistuja voi halutessaan vain kuunnella tai nostaa aihepiiriin katsomansa teeman yhdessä käsiteltäväksi – näin luomme tilaisuuden yhdessä. Olkoon aiheena asenne, menestyminen, luopuminen, häpeä, stressi, ihmissuhteet, mikä tahansa – käsittelemme aiheen siltä osin mikä jokaisen aikuisen on itse tehtävä päästäkseen eteenpäin.

Hokkus pokkus -konsteja ole, mutta koulutuksessa on mahdollista saada suurenkin muutoksen alulle laittavia oivalluksia sekä toimivia menetelmiä jatkossakin käytettäväksi. Oivallus tekee onnelliseksi – tutkimuksenkin mukaan.

Koulutus sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneet tutkimaan elämäänsä nykytilanteesta riippumatta asenteella: tämä on hyvä lähtökohta.

Kouluttajana oivalluttaja, muutosvalmentaja, NLP-kouluttaja (Trainer ja Master Coach) Sirkka Santapukki.

Ilmoittaudu tästä 

Muistutus: Uratehtaan ulkopuolisten maksullisten kouluttajien pitämiin koulutuksiin ja tapahtumiin tarvitsemme minimimäärän osallistujia täyteen
viikkoa ennen tapahtuman ajankohtaa, jotta koulutus toteutuu. Ilmoittautumislinkki pysyy auki niin kauan kuin paikkoja on vapaana (silloin kun koulutus toteutuu). Muistathan myös ilmoittaa jos et pääse osallistumaan koulutukseen, johon olet ilmoittautunut, niin annamme paikkasi seuraavalle
osallistujalle.